دین و زندگی تایباد

اللهم صل علی محمدوآل محمد

دین و زندگی تایباد

اللهم صل علی محمدوآل محمد

دفاع غیر عامل چیست؟

دفاع غیر عامل چیست؟

یادآوری:

تا به حال دقت کرده‌اید که وقتی به همراه والدین و بزرگترهای خود به مسافرت می روید، ‌و خانه شما مدتی خالی می‌ماند والدین شما قبل از ترک منزل چه اقداماتی انجام می دهند؟ احتمالا اول از همه اتو را از برق می کشند. سپس شیر گاز را می‌بندند و بعد از آن هم به درب خانه چند عدد قفل می زنند تا کسی نتواند وارد خانه شود حتی به چند نفر از همسایه‌ها هم می‌سپارند تا مراقب خانه شما باشند. گاهی اوقات هم چراغی را روشن می‌گذارند تا هنگام شب، خانه کاملا تاریک و خاموش نباشد. حتی ممکن است پنجره‌ها رو هم قفل کنند تا اگر باد اومد اونها رو باز نکنه. دیگه چه کارهایی انجام می‌دهند؟ مثلا پدر یا دایی‌تون ممکنه ماشینو ببرن تعمیرگاه تا بازدیدش کنن و ببینن که سالمه و مناسب جاده هست یا نه. حتی لاستیک زاپاس رو هم چک می‌کنن تا ببینن قابل استفاده هست یا کم باد شده.
حالا یه مثال دیگه،‌ اگه تو شهر یا روستایی زندگی می‌کنید که دراطرافش رودخونه وجود داره، مسئولین شهری اجازه ساخت خانه در نزدیکی اونو به کسی نمی دهند. میدونید چرا؟ چون اگه یه وقتی بارندگی زیاد بشه و آب رودخونه طغیان کنه، باعث خرابی ساختمان می‌شه حتی بدتر از اون ممکنه باعث فوت افرادی بشه که در اطراف اون رودخونه در حال رفت و آمد هستند. این جمله معروف روهم حتما شنیده‌اید که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. 
به نظر شما چرا این کارها را انجام میدهند؟
والدین شما و مسئولین کشور این اقدامات را انجام می دهند تا از بروز حادثه جلوگیری کنند. یعنی احتمال وقوع حادثه را کم کنند و اینکه اگه حادثه‌ای پیش اومد خسارت اون رو کاهش بدن. مثلا علت اینکه شیر اصلی گاز را می‌بندند، بخاطر اینه که احتمال آتش‌سوزی را به حداقل ممکن برسانند.


حادثه خبر نمی کند، همیشه برای مقابله با آتش سوزی آماده باشیم!
آتش، عامل مخرب مهمی است که در صورت عدم رعایت نکات ایمنی، باعث خسارتهای جانی و مالی فراوان می شود که با بسیاری از بلایای طبیعی و سوانح همراه است. آتش‌سوزی‌هایی که به دنبال زلزله، سیل، انفجار و  یا سایر حوادث ایجاد می شوند، اغلب بیش از فاجعه اصلی، ویرانی به دنبال دارند.

رعایت نکات ایمنی قبل از وقوع آتش سوزی:

1. اصل دوری مواد قابل اشتعال از وسایل آتش‌زا را در تمام تأسیسات و مکان‌های مسکونی و حتی معابر عمومی، رعایت کنید.
2. در ساختمانها، درهای خروج اضطراری پیش بینی کنید و وسایل اطفای حریق را کنترل کنید.
3. حداقل دو راه برای خروج اضطراری از ساختمان تعیین کنید.
4. مکانی را در خارج از خانه تعیین کنید تا بعد از گریز،  یکدیگر را در آنجا بیابید.
5. برنامه خروج اضطراری و گریز از آتش را حداقل یک بار در سال تمرین کنید.
6. حتماً، هنگام خروج از محل، شیر اصلی ورودی گاز به ساختمان را ببندید.
7. برای باخبر شدن از آتش سوزی احتمالی، از آشکارگرها (دود، حرارت یا شعله) استفاده کنید و نسبت به نصب آن در منزل، دقت لازم را به عمل آورید.
8. کپسول آتش نشانی مناسبی در منزل داشته باشید و در مورد نحوه‌ی استفاده از آن، آموزش ببینید و  به اعضای خانواده نیز آموزش دهید.
9. از انباشتن مواد آتش‌زا، به ویژه در نزدیکی منابع حرارتی، خودداری کنید.
10. از نگهداری مایعات و گازهای قابل اشتعال در منزل خودداری کنید، در صورت لزوم این مواد را در ظروف خاص خارج از ساختمان قرار دهید.
11. وسایل برقی و اتصالات آنها را به دقت کنترل کنید تا از استاندارد بودن آنها مطمئن شوید.
12. به محض مشاهده‌ی سیم‌های لخت، آنها را ترمیم کنید.
13. دراین‌باره با هم بحث و تمرین کنید که چگونه در هنگام آتش سوزی منزل را ترک خواهید کرد و در صورت لزوم چگونه از دیگران کمک می گیرید و یا به آتش‌نشانی خبر می دهید.

نکات ایمنی هنگام وقوع آتش سوزی:

1. سرعت عمل هنگام روبه‌رو شدن با آتش سوزی، برای نجات جان خود و مصدومان احتمالی، کاملاً حیاتی است. همانطور که می‌دانیم آتش خیلی سریع انتشار می یابد، بنابراین بلافاصله آتش‌نشانی و اورژانس را خبر کنید و تا آنجا که می توانید، اطلاعات کاملی در مورد بروز حادثه به آنها بدهید.
2. سعی کنید که افراد را از ساختمان بیرون ببرید.
3. با رعایت جوانب احتیاط به خاموش کردن آتش بپردازید.
4. به هیچ وجه وارد ساختمان آتش گرفته نشوید مگر آنکه مجهز به ماسک تنفسی باشید و کاربرد آن را بدانید.
5. اگر به هر دلیل ناچار هستید وارد اتاق پر از دود شوید، ابتدا مطمئن شوید جانتان به خطر نخواهد افتاد.
6. قبل از فرار از اتاقی که درب آن بسته است، در را لمس نمایید. اگر داغ باشد از خروجی‌های دیگر استفاده کنید.
7. اگر در ساختمان آتش‌گرفته گرفتار شده‌اید فوراً به اتاقی که دارای پنجره است بروید و درب را ببندید. سپس پتو یا فرش را طوری زیرِ درب قرار دهید که دود وارد اتاق نشود و آنگاه، از طریق پنجره، تقاضای کمک کنید.
8. اگر دود، حرارت یا شعله‌های آتش مسیرهای خروجی شما را مسدود کرده است درب را ببندید و در اتاق بمانید. تنها با استفاده از پارچه سفید از طریق پنجره کمک بخواهید. اگر در اتاق تلفن وجود دارد با اداره آتش نشانی تماس بگیرید و موقعیت خود را خبر دهید.
9. زمانی که در جریان حریق واقع می شوید، با حفظ خونسردی تمام تهویه های ساختمان را خاموش کنید تا به این ترتیب از ورود اکسیژن به داخل ساختمان جلوگیری شود.
10. در صورت امکان فوراً مواد سالم و قابل استفاده را از محل خارج کنید.
11. امدادگران یا افرادی که در جریان حریق واقع شده‌اند باید لباسهای دارای الیاف مصنوعی و پلاستیکی را از خود دور کنند.
12. در فرو نشاندن آتش سوزیِ سوختهای نفتی از آب استفاده نکنید.
13. شیء مشتعل را حرکت ندهید. شعله را با شن، نمک، پتوی نمناک یا پوششهای دیگر خفه کنید.

نکات ایمنی بعد از وقوع آتش‌سوزی و نجات مصدوم از اتاق پر دود:

1. ابتدا مطمئن شوید برای نجات مصدوم، جان خود را به خطر نمی اندازید.
2. طناب نجات را به کمر خود ببندید و آن را به دست یکی از حاضران بدهید.
3. توجه: بستن دستمال خیس به دور دهان و بینی باعث محافظت شما در برابر گاز یا دودهای سمی خواهد شد.
4. برای نجات جان مصدوم از اتاق آتش‌گرفته‌ای که درب آن بسته است باید قبل از ورود، با لمس درب اتاق، حرارت را بسنجید. اگر داغ باشد وارد اتاق نشوید و اگر داغ نباشد، قبل از ورود به اتاق چند نفس عمیق بکشید تا ریه خود شما پر اکسیژن شود. سپس با شانه خود از پهلو به درب، ضربه بزنید. آن را باز کنید و در همین حال صورت خود را برگردانید. اتاق ممکن است پر از هوای سوخته فشرده باشد و احتمال دارد هر لحظه انفجاری رخ دهد. اگر دود کاملاً متراکم باشد روی زمین سینه خیز بروید؛ زیرا با توجه به اینکه هوای داغ بالا می رود، ممکن است لایه ای از هوای تمیز در کف اتاق وجود داشته باشد.
5. مصدوم را بگیرید و با توجه به رعایت تمام جنبه‌های ایمنی به سرعت به سمت درب خروجی بکشید. لباس سوخته مصدوم را با استفاده از پتو، گلیم و یا کت خاموش کنید.
6. اگر مصدوم هوشیار باشد کاملاً از او مراقبت کنید؛ زیرا ممکن است، بر اثر نیم سوز شدن اشیای داخل اتاق، گاز مونو اکسیدکربن در هوای اتاق پراکنده شده باشد و این امر بر هوشیاری مصدوم به تدریج تأثیر می گذارد.
7. اگر تنفس مصدوم قطع شود بلافاصله تنفس مصنوعی را شروع کنید و سپس مصدوم را به بیمارستان برسانید.
8. اگر مصدوم در پارکینگ بسته‌ای که ماشین یا موتور در آن روشن است گرفتار شده است، درب پارکینگ را باز کنید تا دود از پارکینگ خارج و هوای تازه به اندازه کافی وارد شود. نباید وارد چنین محل‌هایی شوید مگر آنکه مطمئن شوید خطری جان شما را تهدید نخواهد کرد.


اگر زمین لرزه ای در همین لحظه اتفاق بیفتد، چه می کنید؟

سالانه در جهان، چندین زلزله اتفاق می افتد که برخی از آنها خفیف و نامحسوس و برخی دیگر شدید است و خسارتهای جانی و مالی فراوانی در بر دارد. بنابراین توصیه‌های ایمنی در زمینه زلزله، نسبت به حوادث دیگر، اهمیت خاصی دارد.

رعایت نکات ایمنی قبل از زلزله:
1- شناسایی محل قرار گرفتن کنتور آب، برق، گاز، و آشنایی با نحوه ی قطع جریان آنها در مواقع اضطراری.
2- شناسایی نقاط امن هر اتاق در خانه و مدرسه و دادن آموزش به ساکنین که به محض وقوع زلزله در مکان های فوق قرار بگیرند.
3- اجرای تمرین‌های دوره‌ای نجات از خطرهای زمین‌لرزه که در مدارس و سایر ادارات و در مکان‌های معین به صورت آزمایشی صورت  می گیرد.
4- شرکت در دوره های آموزش امداد و کمکهای اولیه و تهیه‌ی کیف امداد و  نجات برای منزل و مراکز آموزشی.
5- رعایت اصول و مقررات ایمنی در ساختن بناهای جدید و اطمینان از استحکام و  مقاومت درساختمانهای قدیمی با دعوت از مهندسین  طراح جهت  بررسی ساختمان و مقاوم‌سازی آن.     
6-محل خواب و استقرار شما نباید در کنار پنجره، زیر لوستر، تابلو ، آینه و سایر اشیای شکننده و آویزان باشد.
7-  راهروها و خروجی‌های مدارس و منازل را بررسی کنید و وسایلی را که ممکن است بعد از وقوع زلزله سد راه شوند را از آن مکانها دور کنید.
8- وسایل سنگینی را که هنگام وقوع زلزله سقوط می‌کنند مانند  قفسه ی کتاب‌ها، گلدان‌ها ، و لوسترها را در محل خود محکم کنید.
9- اشیای بزرگ و سنگین را در قفسه‌های پایین‌تر قرار دهید و قفسه‌ها را محکم به دیوار متصل کنید.
10- مواد شیمیایی و خطرناک را در ظروف پلاستیکی مطمئن و در پایین‌ترین قسمت گنجه‌ها و  قفسه‌ها قرار دهید.
11- برای جلوگیری از حوادث ناشی از زلزله یک کپسول آتش‌نشانی در منزل و مدرسه داشته باشید و ضمن کسب مهارت در استفاده از آن به سایر اعضای خانواده هم آموزش لازم را بدهید.
12-  ذخیره آب و غذا ( ترجیحا" به صورت کنسرو ) به اندازه ی سه روز آماده داشته باشید.

رعایت نکات ایمنی هنگام زلزله:

1-   اگر داخل ساختمان هستید روی زمین بنشینید و  به کمک بازوها و دست های خود از سر و پشت گردن محافظت کنید یا زیر یک میز محکم بنشینید و به پایه های آن بچسبید یا زیر چارچوب درب یا گوشه های اتاق بایستید.
2- وحشت نکنید زلزله چند ثانیه بیشتر طول نمی کشد . ( کمتر از یک دقیقه ) لذا نگریزید.
3- در صورت توقف لرزش ها، درها را باز کنید و از فضاهای مسقف و خطرناک خارج شوید.
4- مراقب ریزش شیشه های شکسته از ارتفاعات بالاتر و سقوط اشیای دیگر باشید.
5- اگر هنگام لرزش در راه پله‌ها بودید محکم نرده‌ها را بگیرید و بیهوده ندوید.
6- اگر در ساحل بودید از آن فاصله بگیرید و به مناطق مرتفع بروید زیرا ممکن است موجهای بلند وارد ساحل شوند.
7- اگر در وسیله نقلیه هستید آن را با احتیاط در گوشه سمت راست پارک کنید و در نقطه امن پناه بگیرید.
8- اگر در آموزشگاه، فروشگاه یا ساختمانهای پرازدحام هستید، از هجوم به سمت درهای خروجی خودداری کنید و سعی نمائید از ویترین‌ها ، قفسه‌ها،  شیشه‌ها و اشیای سنگین فاصله بگیرید.
9-  اگر در آزمایشگاه، کارگاه یا مکان‌های مشابه هستید تا حد امکان از مواد شیمیایی دور شوید.
10-  اگر در هنگام وقوع زمین‌لرزه در حال خارج شدن از ساختمان هستید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که سر خود را در مقابل خطر ریزش،  به کمک اشیایی مانند کیف، کتاب یا تخته محافظت نموده و در صورت در دسترس نبودن این اشیا از پشت دستتان استفاده کنید.
11-   اگر در خارج از منزل هستید به نقطه‌ی امنی دور از ساختمان‌ها ، درختان و سیم‌های برق پناه ببرید.
12-  مواظب خیابانهای دارای شکستگی، شکاف‌های زمین، آتش‌سوزی و ترکیدگی لوله‌های آب باشید تا هنگام گریز از خانه صدمه نبینید.
13-  فوراً از خیابان‌ها و کوچه های تنگ و باریک،  پل‌های عابر پیاده، پل‌های ماشین‌رو و دیوارهای سنگ‌کاری‌شده و شیشه‌های بزرگ فاصله بگیرید.

رعایت نکات ایمنی بعد از زلزله:

1-  آرامش خود را حفظ کنید و دیگران را نیز به آرامش فرا خوانید.
2-  برای مقابله با خطرات ناشی از پس لرزه‌های احتمالی آمادگی خود را حفظ کنید.
3-  در محل‌هایی که بوی گاز استشمام می شود از روشن کردن کبریت و چراغ حرارتی خودداری کنید.
4- برای نجات مجروحان و زیرآوارماندگان که در همسایگی شما هستند بشتابید.
5- از تلفن جز در مواقع ضروری استفاده نکنید زیرا خطوط تلفن باید برای تماس‌های ضروری آزاد باشد.
6- ازمصرف مواد خوراکی آلوده و یا موادی که در معرض شیشه‌های شکسته قرار گرفته‌اند خودداری کنید.
7- منزل را بازدید کنید تا از خرابی‌های احتمالی لوله‌های گاز ، آب وبرق آگاه شوید و برای این کار ضمن باز گذاشتن درب ورودی و پنجره‌ها از چراغ قوه استفاده کنید.
8-  در ساعات اولیه بعد از سانحه، از غذاهای کنسرو شده استفاده کنید.
9-  از تجمع در خیابانها بپرهیزید و مسیرها را برای عبور ومرور وسایل نقلیه‌ی امدادی باز بگذارید.
10- به تماشای مناطق اطراف نروید و از نزدیک شدن به ساختمان‌های تخریب شده خودداری کنید.
11-  با امدادگران و نیروهای کمکی همکاری کنید و مانع و مزاحم فعالیت آنها نشوید.
12-  بعد از زلزله از ناحیه‌ی تخریب شده دور شوید و به سیم‌ها وکابل‌های برق فشار قوی دست نزنید.

سیل یکی از شایعترین خطرات در تمام دنیاست که می تواند محلی باشد و تنها روی محله‌های همجوار اثر بگذارد، و یا خیلی بزرگ باشد و تمام بستر یک رودخانه را فراگیرد و استان‌های متعددی را درگیر نماید.
هرکجا زندگی می‌کنید باید از خطر بروز سیل آگاه باشید، به‌خصوص اگر در یک منطقه در سطح پایین، نزدیک آب یا رودخانه منشعب از یک سد زندگی می کنید. حتی یک جویبار کوچک، کاریز، نهر، آب زیرزمینی، بستر خشک جویبار یا زمین‌های پست که به نظر بی‌خطر می‌آید ممکن است دچار سیل شود. در واقع همه شهرها مستعد بروز سیل هستند.

رعایت نکات ایمنی قبل از وقوع سیل:
1. هشدار سیل در رسانه‌ها، به معنای آن است که سیل جاری شده است یا جاری خواهد شد، لذا از قبل آماده باشید.
2. همواره کیف امداد و نجات هلال احمر را در منزل آماده داشته باشید.
3. از منابع مختلف از جمله رادیو و تلویزیون و سایر وسایل ارتباطی، مانند بی‌سیم و پایگاه انتظامی، اطلاعات و آگاهی‌های لازم را دریافت کنید.
4. برای زمان وقوع سیل، در منبعی مطمئن، آب سالم ذخیره کنید.
5. در مناطق سیل خیز، تأمین جانی و مالی در برابر زیانهای احتمالی ضروری است، بنابراین بهتر است اسناد و اوراق بهادار را در جعبه‌ای مطمئن قرار دهید.
6. در نظر داشته باشید اگر به شما گفته شود منزل را تخلیه کنید، به چه جاهایی می توانید بروید. بنابراین از قبل چند مکان را انتخاب کنید.
7. همواره کمی بنزین در باک اتومبیل داشته باشید؛ زیرا ممکن است مجبور شوید خانه را ترک کنید.
8. با مناطق سیل خیز آشنا شوید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با مرکز هلال احمر محل خودتان تماس بگیرید.
9. تابلوی برق را در طبقات فوقانی ساختمان جاسازی کنید.

نزولات سنگین آسمانی (باران شدید) می تواند زندگی انسان را به خطر اندازد. در هنگام وقوع سیل به این نکات توجه کنید:

1. اگر در خارج از ساختمان (اداری، مسکونی) هستید، خونسرد باشید.
2. از جاده های هموار، عبور کنید و به محلهایی که امکان فروریختن آنها وجود دارد نزدیک نشوید.
3. اصل بهداشت روانی عبارت است از حفظ خونسردی و همدلی با دیگران توأم با امید به خداوند سبحان؛ لذا این نکته را هرگز فراموش نکنید.
4. در صورتی که مجبور به ترک منزل و محل سکونت خود هستید، قبل از خروج حتماً جریان برق، آب و گاز را قطع کنید.
5. برای کسب اطلاعات و دستورالعملهای لازم به پیامهای رادیو و تلویزیون گوش کنید و در صورتی که دستور تخلیه داده شد، فوراً این کار را انجام دهید.


کمکهای اولیه چیست؟
کلیه اقداماتی که توسط یک امدادگر یا یک فرد آشنا به کمکهای اولیه درمورد یک بیمار یا مصدوم تا زمان دسترسی به مراقبت‌های پزشکی پیشرفته انجام می‌شود را کمک‌های اولیه گویند.
هر فردی که در جامعه‌ زندگی می‌کند لازم است تا با مهارت‌های کمک‌های اولیه آشنائی داشته باشد، زیرا اتفاق و حادثه در هر زمان و مکانی احتمال وقوع دارد. آگاهی داشتن از نحوه انجام عملیات کمک‌های اولیه در زمان وقوع حادثه می‌تواند جان افراد زیادی را از مرگ نجات دهد. اما ندانستن آن یا انجام نادرست آنها می‌تواند به قیمت از دست دادن عزیزترین افراد خانواده تمام شود.

اهداف کمک‌های اولیه:
1-     حفظ حیات مصدومین
2-     جلوگیری از آسیب بیشتر
3-     تسریع بهبودی

شرایطی که به کمک‌های اولیه نیاز دارد:
1-     حمله قلبی
2-      حوادث جنگی
3-     انواع شکستگی‌ها و پیچ خوردگی‌ها
4-     سوختگی‌ها
5-     خونریزی‌های شدید
6-     بی‌هوشی‌ها
7-     غرق شدگی و خفگی
8-     حملات قلبی و مسمومیت‌ها

طرح پوستر پدافند غیرعامل سال 9...

طرح پوستر پدافند غیرعامل سال 94
پدافند غیرعامل در یک نگاه...
پدافند غیرعامل در یک نگاه
پوستر های پدافند غیرعامل...
پوستر های پدافند غیرعامل
پوستر های پدافند غیرعامل
تیزر دفاع سایبری
تیزر دفاع سایبری
تیزر دفاع سایبری
تیزر دفاع غیرعامل
تیزر دفاع غیرعامل
تیزر دفاع غیرعامل
سرود ملی جمهوری اسلامی ایران...
سرود ملی جمهوری اسلامی ایران
سرود ملی جمهوری اسلامی ایران
تیزر حوزه های پدافند غیر...
تیزر حوزه های پدافند غیرعامل
تیزر حوزه های پدافند غیرعامل
سرود پایداری ملی
سرود پایداری ملی
سرود پایداری ملی
مروری بر عملکرد پدافند غیرعا...
مروری بر عملکرد پدافند غیرعامل
مروری بر عملکرد پدافند غیرعامل
تیزر آشنایی با پدافند...
تیزر آشنایی با پدافند غیر عامل
تیزر آشنایی با پدافند غیر عامل
طرح پوستر های تدابیر پدا...
طرح پوستر های تدابیر پدافند غیرعامل
طرح پوستر های تدابیر پدافند غیرعامل


مقالات برتر فراخوان سال 1387 - فرهنگیان محترم

برای مشاهده‌ی هر یک از مقالات روی موضوع آنها کلیک کنید.

نام نویسنده موضوع مقاله محل اشتغال محل سکونت
علی‌اکبر فضلی آسیب‌شناسی فرهنگی و راه‌کارهای مقابله با آن دبیر دبیرستان شهید مدرس شهرستان اهر - استان آذربایجان شرقی
معصومه ریاضی نقش پدافند غیرعامل در مدیریت پروژه‌های ملی استراتژیک آموزگار دبستان سما شهرستان فردوس - استان خراسان جنوبی
مهرانگیز علیزاده معرفی صلح‌آمیزترین روش‌های دفاع ملی هنرآموز هنرستان کاردانش فارابی شهرستان تبریز - استان آذربایجان شرقی
محمد رزم‌آرا نقش فناوری‌های نوین ارتباطی در عملیات روانی دشمن معلم دبستان شهید نقابت شهرستان فردوس - استان خراسان جنوبی
نحله احسن‌نیا بررسی عملیات روانی دشمنان انقلاب اسلامی و راهکارهای خنثی‌سازی آن ---- شهرستان جهرم - استان فارس
ثریا عباس‌زاده چگونگی مایوس کردن دشمنان انقلاب اسلامی دبیر منظقه جعفرآباد شهرستان مغان - استان اصفهان
بهرام افشاری مدرسه دوست‌داشتنی، پشتوانه اقتدار ملی مدیر پژوهش‌سرای دانش‌آموزی شهید حجتی شهرستان نجف‌آباد - استان اصفهان
عزت مهاجرانی آسیب‌شناسی فرهنگی و راه‌کارهای مقابله با آن دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی ---
محمود رئوفی - زیبا متانت بهترین روش آمادگی دفاعی در برابر تهدیدات دشمن --- شهرستان جهرم - استان فارس
زهرا امینی راهکارهای مقاوم‌سازی ساختار فرهنگی کشور دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی شهرستان تهران - استان تهران
مقالات غیر فرهنگیان

احسان کیان خواه ، سعید علوی وفا

مفهوم شناسی امنیت سایبری

کارشناس ارشد و محقق حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تهران، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی تهران، ایران

---

اکبر بهار علی ، علی محمدی

بررسی و شناسایی سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) : ماموریت ها ، برنامه ها و عملیات ها ، نهادهای تحت پوشش

دانشجوی دکتری دانشگاه جامع امام حسین(ع)
دانشکده و پژوهشکده مهندسی فاوا دانشگاه جامع امام حسین (ع)
---

حسن عالی پور

امنیت سایبری در چشم انداز 1404 : چالش ها و راهکارهای حقوقی رویارویی با بزه های امنتی سایبری

استادیار دانشگاه شهرکرد و همکار علمی پژوهشکده مطالعات راهبردی ---

امیرحسین جلالی فراهانی

بایسته های حقوقی دفاع مشروع سایبری

کارشناس ارشد حقوق کیفری و جرم‌شناسی ---

احسان طیرانی راد، محسن کاهانی

تجربه خدمات آپا در استان خراسان رضوی و کسب مرجعیت استانی در توسعه توان مقابله با حوادث رایانه‌ای

مدیر روابط‌عمومی آزمایشگاه تخصصی آپا دانشگاه فردوسی مشهد
دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر و مدیر آزمایشگاه تخصصی آپا
---

طلا تفضلی

چالش‌های گروه‌های آپا در ارائه خدمات با تمرکز بر فورنسیک دیجیتال

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات و عضو مرکز هماهنگی آپا ---

حمید اکبری، علی محمدی

بررسی نقش و عملکرد فرماندهی سایبری ایالات متحده آمریکا

دانشجوی دکتری دانشگاه جامع امام حسین(ع)
پژوهشکده مطالعات راهبردی و امنیت ملی دانشگاه عالی دفاع ملی
---

ناصر حسین غروی، علی محمدی

معرفی رویکردها و متدولوژی‌های طراحی و اجرای سناریوهای مقابله با تهدیدات سایبری

دانشجوی دکتری دانشگاه جامع امام حسین(ع)
پژوهشکده مطالعات راهبردی و امنیت ملی دانشگاه عالی دفاع ملی

---

محمود فروغی، علی محمدی

بررسی و شناسایی آژانس تحقیقات پیشرفته دفاعی آمریکا (DARPA)

دانشجوی دکتری دانشگاه جامع امام حسین(ع)
دانشکده و پژوهشکده مهندسی فاوا دانشگاه جامع امام حسین (ع)
---

سعید علوی وفا، علیرضا ابراهیمی پور

تهدید شناختی شبکه‌های اجتماعی در فضای سایبر و تأثیر آن بر تغییر پاردایم‌های راهبردی

دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
---
محمد مجیدی

نقش شبکه‌های اجتماعی در انقلاب مصر مطالعه موردی شبکه‌های فیسبوک و توئیتر

دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی پدافند غیرعامل دانشگاه عالی دفاع ملی ---

محسن خواجوی، غلامرضا جلالی

بررسی تهدیدات و آسیب‌پذیری‌های سایبری در حوزه ارتباطات زیرساختی کشور

دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی پدافند غیرعامل دانشگاه عالی دفاع ملی
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی
---

تقی تقوی، علی محمدی

مطالعه موردی درخصوص تاثیرات مثبت و منفی شبکه‌های اجتماعی بر امنیت ملی کشورها

دانشجوی دکتری دانشگاه جامع امام حسین(ع)
پژوهشکده مطالعات راهبردی و امنیت ملی
---
علی ستاری‌خواه

تهدیدات نرم آمریکا و هم‌پیمانانش علیه جمهوری اسلامی ایران و دفاع نرم مقتدرانه

عضو هیئت علمی دانشگاه و پژوهشگر ---
افشین شجاعیان

بررسی تهدیدات امنیتی وایمکس در جنگ‌های ناهمطراز

کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ---

دکتر حسین شیرازی ،روح الله کاری

سامانه مدیریت پدافند غیر عامل شبکه‌های رایانه‌ای

--- ---
احسان پوری

شبکه‌های اجتماعی مجازی؛ مقوم‌یا‌مخرب‌سرمایه‌های‌اجتماعی

دانشجوی دکتری مدیریت رسانه دانشگاه آزاد ---

ساره اسلامی خرّمی

نقش هانی‌پات در برقراری امنیت شبکه

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر ---
یوسف فریدون‌زاده

تهدیدهای جامعه سایبر و روش‌های امن‌سازی و دفاع در برابر این تهدیدها

کارشناس ارشد کامپیوتر -نرم‌افزار، مرکز مدیریت رخدادهای امنیتی ---

علی خاقانی اصل، سعید پارسا

طراحی ابزاری بومی جهت مقابله با تهدیدات بدافزارهای مبتنی بر USB

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندس کامپیوتر
دانشیار، گروه مهندس کامپیوتر علم و صنعت
---
مصطفی اخوان‌صفار

نقش شبکه‌های ارتباطی بیسیم در دفاع و جنگ الکترونیک و مخاطرات موجود در آن (مطالعه حملات موجود و راه‌های مقابله با آن)

مربی، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ---

مهدی شاپوری، اکرم باقری

عصر اطلاعات و تحول مفاهیم جنگ و امنیت در روابط بین‌الملل؛ چگونه دفاع کنیم؟

دانشجوی کارشناسی ارشد روابط بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس
کارشناس ارشد سیاست‌گذاری عمومی
---

امیرحسین پورشمس، علی فانیان

ارزیابی تهدیدهای تجهیزات شبکه غیر بومی در دفاع سایبری

مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان
استادیار دانشکده برق دانشگاه صنعتی اصفهان
---
ذبیح‌الله جیستان

دفاع در برابر ابزار پنهان جنگ سایبری

--- ---

محمدرضا حسینی، علی حسینی

حملات سایبری از منظر قواعد و مقررات حقوق بین‌الملل و حقوق بشردوستانه

دانشجوی دکتری حقوق بین‌الملل و پژوهشگر دانشگاه عالی دفاع ملی
دانشجوی دکتری حقوق خصوصی دانشگاه شهید مطهری
---
حسن ویشته

تأثیرات مثبت و منفی شبکه‌های اجتماعی بر امنیت ملی کشورها با تکیه بر مهندسی اجتماعی

دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی پدافند غیرعامل دانشگاه عالی دفاع ملی ---

مهدی کارگر ، دکتر سید علی حسینی

تحلیل فقهی دفاع سایبری

پژوهشگر پژوهشگاه فرهنگ هنر ارتباطات قم
 رئیس پژوهشکده مطالعات دینی فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ هنر ارتباطات
---

بهمن ابراهیمیان، علی توشه

ویژگی‌های حملات سایبری و راه‌های کنترل آنها از طریق ایجاد کنوانسیون قوانین سلاح‌های سایبری

مدرس مدعو، گروه مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه امام حسین(ع)
---

علی علیزاده اوصالو، امیر علیزاده اوصالو

راهبردهای دفاع سایبری در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی

رئیس پدافند غیرعامل پتروشیمی تبریز
دانشگاه هوایی شهید ستاری
---
هادی ایمانی

جنگ‌های سایبری و مشکل یافتن منشأ آنها (مطالعه موردی؛ بدافزار استاکس نت )

کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه جامع امام حسین(ع) ---

سید حسن صادق زاده، محسن غلام زاده

نقش مدیران و کاربران در سیستم‌های اطلاعاتی: چالش‌ها و تهدیدها

مربی، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور
دانشجوی کارشناسی، گروه کامپیوتر
---

دکتر اصغر افتخاری، محمد جانی پور

قدرت نرم انقلاب اسلامی ایران با تأکید بر وصیتنامه شهدا

دانشیار علوم سیاسی و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)
دانشجوی دکتری علوم قرآن و حدیث
---
محمد مجیدی

دیپلماسی وب‌محور، ابزار مداخله قدرت‌ها

دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی پدافند غیرعامل دانشگاه عالی دفاع ملی ---
علی مقدسی، علی محمدی

بررسی روش‌های سنتی و مدرن تنازعات سایبری

دانشجو دکتری دانشگاه امام حسین(ع)
دانشکده و پژوهشکده مهندسی فاوا
---
مجید سلیمی

بررسی و بهره‌برداری از تکنولوژی جنگ اطلاعاتی بعنوان بعد پنجم در جنگ‌های نوین

کارشناس، ستاد فرماندهی نیروی هوایی آجا ---

امیر هوشنگ خادم دقیق، مازیار مستعد

سایبرنتیک و جنگ نرم، پنجمین میدان نبرد

کارشناس ارشد نیروی هوایی ارتش
کارش نیروی هوایی ارتش
---
حبیب صدرزاده

بُعد هفتم: فضای سایبر

کارشناس نرم‌افزار رایانه، گردان فاوا، پایگاه هوایی شهید بابایی ---

دکتر محمد قصری، محسن جان پرور، طهمورث حیدری

مدیریت مرزهای فضای سایبر، گام نخست دفاع سایبری

استادیار مدیریت استراتژیک دانشگاه نیروی انتظامی
دانشجوی دکتری جغرافیای سیاسی دانشگاه تربیت مدرس
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی دانشگاه تربیت مدرس
---

فرهاد کیانی فلاورجانی، سیدمحمدعادل عقیلی

بررسی آسیب ها و تهدیدات سایبری با تاکید بر آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی و راهکارهای مقابله با این گونه تهدیدات

دانشگاه جامع علمی کاربردی بندرعباس
دانشگاه جامع علمی بندرعباس
---

افسانه رستمی نجف آبادی، عبدالحسین رضائی، فرزین یغمائی

بهبود روش تشخیص بات نت‌ها در کانال IRC

دانشگاه علمی کاربردی سمنان
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر سمنان
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر سمنان
---
مجتبی ذنوبی

شناسایی تهدیدات سایبری و عوامل کلیدی در مقابله با آن

مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ---

نفیسه کمره‌ای، نفیسه محمد نجار

رویکردی تطبیقی به جاسوسی صنعتی سایبری از چیستی تا راهکارها

دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق و جزای دانشگاه شهید بهشتی
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق و جزای دانشگاه شهید بهشتی
---

دکترلطف الله فروزنده دهکردی، هومن درخشانیان

سیاست جنگ نرم،ابزارها و کاربرد آن در جوامع امروزی

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور
دانشجوی دکترای مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور
---

نوید کمالی

شبکه سایه و کاربری آن در مدیریت و راهبری استراتژیک پدافند دفاعی و جنگ سایبری: با نگاهی به تحولات سیاسی منطقه خاورمیانه و موج بیداری اسلامی

دانشجوی مهندس نرم‌افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور ---

مجتبی جعفری

تهدیدات سایبری و مفهوم سایبر تروریسم

دانش‌آموخته کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ---
موسی کاظم‌زاده

رسانه‌ها و جنگ نرم

محقق و  پژوهشگر حوزه فرهنگ و دین ---

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد